Det skal du bruge:
25 g gær (Hvis du laver dejen dagen før, skal du kun bruge 5 g gær)
2 1/2 dl lunkent vand
3 spsk olivenolie
1 tsk salt
ca 450 g mel
Sådan gør du:
Opløs gøren i lunkent vand
Kom derefter salt og olivenolie i
Tilsæt til sidst melet lidt af gangen. Dejen skal være smidig og gerne lidt klistret
Smør skålen med olivenolie og Vend dejen rundt i skålen så dejen er dækket af olivenolie. Spar ikke på olien. Det er den der giver sprødheden 😊
Dejen skal hæve minimum 1 time, Gerne længere
Der er til to pizzabunde i opskriften, men jeg lavede små pizzaer også. Man kan gøre som man vil
Rul dejen ud i en passende størrelse og kom dit ynglingsfyld på
Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
Bag pizzaen på en bageplade i ca. 10 min.
Jeg har ingen pizzasten, men det kunne man sagtens bruge. Bunden blev dog godt sprød alligevel 😊
Velbekomme